зарежда се ...
Контакти

Комбинирани камини с водна риза на пелети,дърва и биомаса TI SLIM 14 kW

Информация за продукта

ПРОДУКТИТЕ НА GIROLAMI SRL: ТРАДИЦИЯ, КАЧЕСТВО, ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ


КАЧЕСТВО, НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ ОТ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ. ДА Е ВИНАГИ В КРАК С ВРЕМЕТО Е ДЪЛГОСРОЧНАТА ВИЗИЯ НА ИТАЛИАНСКАТА ФИРМА GIROLAMI SRL, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА КОМБИНИРАНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

• ПРОИЗВЕДЕНИ В РИМ, ИТАЛИЯ : Корпоративният център на GIROLAMI SRL е сърцето на всички фази, предшестващи срещата на продукта с пазара. Там се ражда всеки проект, подбират се внимателно и тестват строго оригинални италиански материали. Следват многократни проверки на продукта за качество за да се удовлетворят изискванията на всеки клиент.
• СЕРТИФИКАТИ : Всички продукти на GIROLAMI SRL отговарят на най-строгите сертификати на ЕС.
• СЪВМЕСТИМОСТ : Продуктите на Джиролами са съвместими с различни видове отоплителни системи и системи за санитарна вода, като традиционни подови или екосистеми.
• KERALTEK : Горивните камери на комбинираните камини са изградени от KERALTEK. Той е керамичен огнеупорен материал от ново поколение, патентован от GIROLAMI. Текстурата му се пече при температура над 1200 ° C, като се подобрява термичната дифузия и степента на устойчивост при много високи температури, което позволява високо енергийно съхранение.
• ГОРИВНА КОНВЕРТНА СИСТЕМА: Благодарение на иновативната система за горене, преходът от дървесни пелети към дърво или биомаса и обратно е напълно автоматичен.
• НАПЪЛНОАВТОМАТИЗИРАНИТЕ : комбинирани камини на GIROLAMI са създадени, за да се използват с различни горива (дърво, пелети, черупки, костилки, слънчогледови семки, фъстъци, ПДЧ и др. биомаса), в една горивна камера.
• НИСКА МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ : спрямо конвенционалните отоплителни уреди.
• НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОРИВО : различна от традиционните системи, иновативната система за подаване на източници на гориво от Girolami гарантира: автоматично почистване на горивната камера; отпада необходимостта от ежедневно почиставане. Красотата на естествения пламък: пелетът не пада върху пламъка, който да го смущава. Много ниски емисии на прах и замърсяване.
Комбинираните камини на дърва, пелети, чипс, костилки и др. с водна и въздушна риза, работещи с различни видове възобновяеми биогорива придобиват широка популярност сред потребителите. Основните предпоставки за това са високата ефективност, изключително лесната поддръжка и ниската степен на отделяни вреди емисии в помещенията. Отличен пример за съоръжения с подобен технически профил са продуктите на утвърдения италиански доставчик на решения за отоплителния сектор GIROLAMI.
Компанията разработва и произвежда комбинирани камини с водна и въздушна риза, които използват различни горива – дърва, дървесни и слънчогледови пелети, дървесен чипс, черупки, костилки, гроздови семки и др. Използват се за отопление, снабдяване с БГВ, захванване на радиатори и колектори в частни домове и ваканционни вили. Иновативният подход при тези съоръжения се изразява в система за автоматично преминаване от един вид гориво към друг.
Повече информация за GIROLAMI SRL може да намерите на www.girolamicaminetti.it

Цена

Купи на лизинг

Самоучастие:
Брой месеци:
Мес. Вноска: 69.25 лв.
Обща дължима сума: 207.75 лв.
* посочените месечна вноска и обща дължима сума са само ориентировъчни!

Технически характеристики на TI SLIM 14/18/22/26 2019

Параметър Мин/макс
Широчина см 93
Дълбочина см 54
Височина см 121
Бункер кг. 25
КПД % 94.4
Мощност: kW 14.9
O димоотвод см 100
Tегло: кг 245
Отопляема площ куб. м. 366
В ОБОРУДВАНЕТО Е ВКЛЮЧЕНО :
КОМПЛЕКТ ХИДРАВЛИЧЕН КОМПЛЕКТ: високоефективна циркулационна помпа, антикондензационен клапан, автоматичен пълнител с манометър, 3 бара предпазен клапан, деаератор, мембранен разширителен съд, изпускателен кран за верига, санитарна система с медна намотка, термичен клапан.

PLUS
Гл. Механичен клапан, стъкло Cristal Magik-напълно огнеупорно, функция за вентилация на помещението, сензор за ниво на пелети.
ОПЦИЯ : App за дистанционно управление.

ЕКОЛОГИЧЕН КЛАС
4 звезди.

Описание на TI SLIM 14/18/22/26 2019

Комбинирана камера за вграждане с водна риза.


Гори пелети , дърва виж повече ...


Оборудване : Високоефективна циркулационна помпа, антикондензационен вентил, манометър, предпазен клапан 3 бара, обезвъздушител, мембранен разширителен съд, изпускателен клапан циркулационен терморегулиращ вентил и серпентина.
Проектирана да използа различни горива- Дърва- Пелети- Дървен чипс- Черупки- Костилки- Гроздови семкиСистема за автоматично преминаване от едно гориво на друго.Различни цветове (виж галерията със снимки)


 


 

Подобни продукти

Сравни
reecle
Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.
Повече информацияРазбирам