зарежда се ...
Контакти

Пелетни камери с водна риза

 ПРОМОЦИЯ ДО: 30.6.2024

15 kW
IDROPELLBOX 15KWПелетна камера с водна риза IDROPELLBOX 15KW
Пелетни камери с водна риза
27 kW - 28 kW
IDROPELLBOX 30 - 27KW NEW 2018Пелетна камера с водна риза IDROPELLBOX 30 27KW
Пелетни камери с водна риза

Информация за пелетни камери с водна риза

Системите за отопление базирани на камина предлагат висока топлинна ефективност, спестяват до 40% от разходите за отопление и отделят малко количество вредни емисии в околната среда. Те могат да бъдат използвани и за готвене.

Камините с водна риза на пелети позволяват да бъдат свързани в една отоплителна система заедно с традиционните газови котли.

Пелетните камините с водна риза се характеризират с:

• дебела стоманена конструкция;
• полукръгла горивна камера, за да получат ефективен и единен обмен на топлина с вода
• камините с водна риза имат керамично стъкло , което издържа на 800 °C топлина и е шок устойчиво
• горивния агент на пелетните камини с водна риза се регулира чрез шибър
• камините имат приставка за печене на шиш

 

ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА IDROPELLBOX15.6kW

 

Пелетна камина, със средна мощност 15.6kW отоплява около 150кв.м,  която е в състояние да захранва и може да управлява високотемпературни системи (радиатори) , ниско температурни системи(подово) и също така да се използват в комбинация със слънчеви панели. Пелетната камина с водна риза IDROPELLBOX 15.6kW   на EDILKAMIN комбинира изискан дизайн и характеристики обуславящи качество и удобство. Има красиво керамично стъкло( удобно и лесно за почистване)  и горивна камера от чугун. Оборудвана е със затворен разширителен съд, циркулационна помпа и предпазен вентил с термозащита. Корпусът и е от стомана 0,5 см. Също така разполага и с автоматизирано управление на процесите на запалване и почистване, както и с първата уникална система, която е в състояние да управлява автоматично изгарянето на пелетите  - Система Леонардо®. Вентилаторите са вискооборотни и безшумни, клас А. Други удобства са вграденият бункер 30кг. = автономност до 36ч. и вграденото чекмедже за пепелно съдържание. Иновативните технологии позволяват управление с дистанционно и дори управление от разстояние посредством GSM.

Сравни
reecle
Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.
Повече информацияРазбирам