зарежда се ...
Контакти

Пелетни камини с водна риза

 ПРОМОЦИЯ ДО: 31.7.2024

! Внимание това са ориентировъчни стойности.
*Отопляемият обем е изчислен на база изолация на помещението, съгласно L10/91, и следващите го изменения, както и на база 33 Kcal/m3 потребление на топлинна енергия за час.
-20%
MILLA H 12KWПелетна камина с водна риза MILLA H 12 kW
Пелетни камини с водна риза MILLA H
Цена - 7920 лв.
Стара цена - 9900 лв.
11,3 kW
IDROPOINT 11.3KWпелетна камина с водна риза IDROPOINT
Пелетна камини с водна риза
15 kW
NEW 2017 CHERIE UP H STEEL 15KWПелетна камина с водна риза CHERIE UP H ACC 15kW
Пелетни камини с водна риза
CHERIE UP H CERAMIC 15 KW – NEW 2018Пелетна камина с водна риза CHERIE UP H CERAMICA 15kW
Пелетни камини с водна риза
CHERIE UP H GLASS 15 KW - NEWПелетна камина с водна риза CHERIE UP H GLASS 15kW
Пелетни камини с водна риза
18 kW
NEW 2017 VYDA H - 18KWПелетна камина с водна риза Vyda H18KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7296 лв.
KIRA H 18,7 KWПелетна камина с водна риза Kira H 18,7KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7296 лв.
NEW 2022 BLADE H ACCIAIO 18KWПелетна камина с водна риза BLADE H ACCIAIO 18KW
Пелетни камини с водна риза
BLADE H CERAMIC 18,7 KW - NEWПелетна камина с водна риза BLADE H CERAMIC 18.7KW
Пелетни камини с водна риза
24 kW
VYDA H 22 KW - NEW 2017Пелетна камина с водна риза Vyda H 22KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7360 лв.
KIRA H 22,5 KWПелетна камина с водна риза Kira H 22.5 KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7649 лв.
VYDA H 22 KW - NEW 2018Пелетна камина с водна риза Vyda H 22KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7860 лв.
NEW 2017 BLADE H ACCIAIO 22 KWПелетна камина с водна риза BLADE H ACCIAIO 22KW
Пелетни камини с водна риза
Цена - 7954 лв.
BLADE H CERAMIC 22.5 KW - NEWПелетна камина с водна риза BLADE H CERAMIC 22,5KW
Пелетни камини с водна риза
33 kW
TERA 30 KW Пелетна камина с водна риза TERA 30 KW
Пелетна камина с водна риза

Информация за пелетни камини с водна риза

Пелетните камини с водна риза на EdilKamin се характеризират с естетика, голяма функционалност и икономичност.

Камините с водна риза на пелети имат следните предимства:

• екологично чисто отопление на пелети;
• камините с водна риза могат да работят дълго време автономно;
• пелетните камини се предлагат в различни модели с различни покрития (стомана, керамика, талк и т.н.), което допринася те да изглеждат още по-красиви и оригинални;
• пелетните камини с водна риза отопляват целия дом;
• камините с водна риза на пелети произвежда топла вода за всички нужди на бита и домакинството;
• пелетните камини са лесни за инсталация. Те се нуждаят от димоотвод само 8 см в диаметър;
• пелетните камини с водна риза могат да бъдат позиционирани в апартаменти и къщи на няколко етажа без кондициониране на настоящите планове на етажа;
• пелетните камини с водна риза са много икономични. Спестяванията Ви ще са гарантирани.

 

Пелетна камина IDROPOINT 11,3kW

 

Един от новите модели пелетни камини на EDILKAMIN е IDROPOINT11.3kW. В сравнение с IDROTECH той с по-малки размери и правоъгълна форма. Важно допълнение е  дръжката  за детски контрол. Има частична декоративна керамика – отгоре, от дясно и от ляво. Модела се предлага с 3 цвята на керамиката- кремаво бяло, бордо лукс и стоманено сиво. Има нов дисплей и нова платка. Пелетните камини на италианския концерн EDILKAMIN - IDROPOINT11.3kW  са тестванни в една от най-престижните лаборатория в Австрия и покриват най-високите критерии в този клас камина. Пелетната камина е предназначена  е за отопление на 295 куб.м.(отоплява около 100кв.м), . Камината е снабдена с естествена конвекция и овлажнител, който подобрява качеството на въздуха. Пелетна камина на EDILKAMIN - IDROPOINT11.3kW  има термодвойка на изгорелите газове. На водната риза има датчик, който следи температурата и предпазва от прегряване – зададената температура не може да се превишава. На всички камини има датчик, който при проблем с шнека реагира и изключва камината.

Седмичния програматор позволява камината да се включва и изключва в желаното от вас време. КОМФОРТ – Клима е автоматична концепция на работа за контрол на желаната температура. Система ECO контрол по вода при достигане на зададената температура, камината преминава от 5 скорост на 1 скорост . Не се изключва а поддържа температурата (Модулира се автоматично). Препоръчваме включването на ECO режим намаля разхода на пелети и повишава ефективността.

Автоматична проверка AUTOCHECK, може веднага да идентифицира евентуални проблеми. Камината се самопочиства автоматично – без да спира да работи.

IDROPOINT11.3kW е оборудвана с циркулационна помпа и разширителен съд. Най-практично при експлоатацията на камината е да се зададе една постоянна температура, например 55-60 градуса топлина на водата. След това модулацията се извършва по вода.  Препоръчително е при всички продукти с водна риза да се ползва UPS 600W, за да може при евентуална авария на ток да не се повреди камината. В горивните камери има вакуумметър, който изчислява налягането на въздух вътре в горивната камера.Всички продукти на ЕDILKAMIN са със сертификати в Европейската общност.

Пелетна камина IDROTECH 11.3kW на EDILKAMIN се предлага в няколко цвята на керамичните страни: в керемидено, бордо-лукс и в алуминиево сиво.

Пелетната камина IDROTECH 11.3kW  се. Причислява към категорията  свободно стоящи камини. Може да се инсталира във всекидневна стая, което позволява на потребителя да се наслади на уюта и комфорта,  създаден от живия огън в съчетание с уникалния дизайн на съоръжението.  Изработена е изцяло от чугун -  горивната камера, корпус, както и аксесоарите вътре в нея (пепелник и вратичка).Отвън е облицована с  декоративна керамика и керамично стъкло. Камината може да се свърже с 4-5 радиатора (в зависимост от размерите) плюс бойлер. Камината е лесна за обслужване и почистване. Камината отдава 1,3 kW топъл въздух (без вентилатор ). Пелетната камина модел IDROTECH11.3kW  е оборудвана с : термодвойка на изгорелите газове, сензор на входящия поток, термостат за сигурност на шнека, предпазен клапан, манометър, циркулационна помпа, разширителен съд и др. Всички системи на марката производител се самоизключват при достигане на 90°C. Програматор позволява камината да се включва и изключва в желаното от вас време.Благодарение на иновативни технологии камината IDROTECH11.3kW  може да се управлява от разстояние – чрез свързване към GSM контролер. КОМФОРТ –Клима е автоматична концепция на работа, която позволява на камината да достига желаната температура и да я контролира.Така IDROTECH11.3kW  спира да гори когато е необходимо, а когато температурата се понижи, тя се активира отново. Система ECO контрол по вода при достигане на зададената температура, камината преминава от 5 скорост на 1 скорост . Не се изключва а поддържа температурата (Модулира се автоматично). Препоръчваме включването на ECO режим намаля разхода на пелети и повишава ефективността. .Камината се самопочиства автоматично – без да спира да работи. Модел IDROTECH11.3kW  е най-масовият и най-купуваният продукт за Източна Европа. Всички продукти на ЕDILKAMIN са със сертификати на Европейската общност

 

ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА модел IDROPELLBOX15kW

 

Пелетна камина, със средна мощност 15kW,  която е в състояние да захранва и може да управлява високотемпературни системи (радиатори) , ниско температурни системи(подово) и също така да се използват в комбинация със слънчеви панели. Пелетната камина с водна риза IDROPELLBOX на EDILKAMIN комбинира изискан дизайн и характеристики обуславящи качество и удобство. Има красиво керамично стъкло( удобно и лесно за почистване)  и горивна камера от чугун. Оборудвана е със затворен разширителен съд, циркулационна помпа и предпазен вентил с термозащита. Корпусът и е от стомана 0,5 см. Също така разполага и с автоматизирано управление на процесите на запалване и почистване, както и с първата уникална система, която е в състояние да управлява автоматично изгарянето на пелетите  - Система Леонардо®. Вентилаторите са вискооборотни и безшумни, клас А. Други удобства са вграденият бункер 30кг. = автономност до 36ч. и вграденото чекмедже за пепелно съдържание. Иновативните технологии позволяват управление с дистанционно и дори управление от разстояние посредством GSM.

 

Сравни
reecle
Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки.
Повече информацияРазбирам